TÜZELŐÁLLÁS

Messi soha nem bocsát meg, elárulta a legjobb barcelonai barátja

Lionel Messi idén nyáron hagyta el a Barcelona labdarúgó-csapatát. Azóta kiderült, nem mindenki bánkódott a távozása miatt.
  • Szerző: Ripost

Lluis Mascaro, a katalán Sport napilap szerkesztője szerint Lionel Messi tisztában van azzal, hogy elárulta őt az egyik legrégebbi barátja, Gerard Piqué, akivel együtt „nőtt fel” a Barcelona akadémiáján, a La Masián – írja a Forbes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Piqué azt mondta Joan Laportának, a Barca elnökének, hogy ha Messi elhagyja a klubot, akkor semmi rossz nem fog történni. Messi tud erről, és árulásnak vélte, kettejük összezördülését máshol is felkapták. Amikor nemrégiben Messit arról kérdezték, hogy kivel tartja a kapcsolatot a korábbi csapattársai közül, azt felelte: gyakran beszél Kun Agüeróval, aki jó barátja, valamint Sergio Busquetsszel és Jordi Albával is sűrűn dumálnak. Piquét kihagyta a felsorolásból.”

Lionel Messi és Gerard Piqué között megromlott a viszony

Lionel Messi és Gerard Piqué között megromlott a viszony
Fotó: AFP

Az újságíró biztos benne, hogy Piqué hamarosan előáll a saját verziójával, mert semmit sem hagy szó nélkül.

Lionel Messi közben kijelentette, hogy labdarúgó-pályafutása után örömmel visszatérne Barcelonába, hogy korábbi csapatánál dolgozhasson. Hangoztatta, hogy hasznára akar lenni volt klubjának. A francia élcsapathoz két idényre írt alá, a megállapodás egy szezonnal meghosszabbítható.

„Nem tudom, mikor hagyom el a PSG-t, de szinte biztos, hogy a családommal visszatérünk Barcelonába, mert ott akarunk élni. Ezt akarja a feleségem és én is” – mondta Messi. „Szeretnék hasznára válni a csapatnak, és egyszer majd a klub sportigazgatójaként segíteni abban, hogy szeretett klubom továbbra is a világ egyik legjobbja legyen.”

A 34 éves Messi a Barcával tízszer lett spanyol bajnok, hétszer Király Kupa-, nyolcszor spanyol Szuperkupa-győztes. Négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát és háromszor a klubvilágbajnokságot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?