TÜZELŐÁLLÁS

Mélyütés, durván beszólt bajnokunk Hosszú Katinkának!

Az Iron Lady üzengetéseiből lett elege kétszeres paralimpiai bajnok úszónknak. Mindezek ellenére is tiszteli a klasszis sportolót.
  • Szerző: HBK

Kétszeres paralimpiai bajnok úszónk, Pásztory Dóra nyílt levélben ment neki Hosszú Katinkának. Pásztorynak a folyamatos üzengetésekből lett elege, mint írja, az Iron Lady mindig egyirányúan kommunikál, miközben pont ez ellen szokott kikelni.  

Katinka legutóbb azért háborodott fel, mert a nemzetközi szövetség (FINA) az úszók megkérdezése nélkül változtatott a világkupa-sorozat szabályain. Később egy másik levélben összefogásra szólította fel az úszókat, ebből lett most elege Pásztorynak.

„Tisztelem és becsülöm az eredményeit, és azt az elképesztő munkát, amit beletett. De elegem van a nyílt levelekből, elegem van, hogy összefogásra szólít fel, amikor neki szüksége van rá, de hallgat, amikor más érdekében kellene felszólalnia” – írta Pásztory, de itt nem fejezte be.

„Elegem van abból az elvakult imádatból, ami őt övezi, és amiért nem lehet beszélni az esetleges hibáiról, nem lehet kritizálni még akkor sem, ha azt nem bántó szándékkal teszi az ember, hanem azért, mert valami birizgálja az igazságérzetét. Sajtótájékoztatót tart, nyílt levelet ír, Instagramon posztol. Egyirányúan kommunikál még akkor is, ha pont a kétirányú kommunikációt hiányolja.”

A teljes levelet ide kattintva olvashatjátok el!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?