TÜZELŐÁLLÁS

Megszólalt Rebrov, nagy változások lesznek a Fradinál

Az ukrán szakembernek szüksége van új játékosokra, de konkrétumokat nem akart elárulni. Üzent azoknak is, akikkel eddig együtt dolgozott.
  • Szerző: HBK

A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Szerhij Rebrov nem titkolta, hogy a téli átigazolási időszakban szeretne szerződtetni új játékosokat.

Az ukrán edző augusztus végén váltotta Thomas Dollt a kispadon, majd a Fradival őszi bajnok lett, még úgy is, hogy a Viditől kikaptak a 16. fordulóban. Azon a meccsen már nem játszott Böde Dániel, akit Rebrov egy hétre kitett a keretből.

„Minden csapatnak szüksége van rendszeresen kisebb vérfrissítésre. Néhány új játékos kell a keretbe, aki pedig nem kellően motivált, attól el kell köszönni, ez a futball része. Az első helyen állunk, jól játszva, szerencsére nem kell kapkodva mindent megváltoztatnunk. De mindig lehet olyan futballistát találni, aki tovább erősíti az együttest. Van néhány poszt, ahol mindenképpen szeretnék erősíteni, de egyelőre nem mondok konkrétumokat, mert nem akarom, hogy egyes játékosoknak elvesszen a motivációja. Az a filozófiám, hogy minden játékosnak meg kell küzdenie a helyéért a kezdőcsapatban, ehhez pedig valamennyi posztra két játékos kell. Az a futballista, akinek nincs csapaton belüli konkurenciája, nem fog fejlődni, vagy legalábbis nem a megfelelő ütemben”idézte az NSO Rebrovot, aki a Fradi Tv-nek nyilatkozott a terveiről.

És ezeket olvastad már?