TÜZELŐÁLLÁS

Megszólalt a lopásügybe keveredett Tornyi: ez történt valójában

Az Amerikában dolgozó edző szerint semmi takargatnivalója nincs az ügyben. Félreértés történt, nem volt bűnös.
  • Szerző: vav

Elérte a 24.hu Tornyi Barnabást, akiről a Bors hétfői számában megírta: tavaly novemberben kisebb értékű bolti lopáson kapták az Egyesült Államokban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Az évek óta Floridában dolgozó egykori NB I-es labdarúgóedzőről az előállításakor ez a fotó készült. A honlapon ugyanakkor kiemelik: ez nem jelent automatikusan bűnösséget.

Tornyi a 24.hu-nak elmondta: félreértésen alapult a korábbi történet, és az ügyét „nem bűnös” végzéssel zárták le.

„Majd féléves történet, nincs takargatnivalóm. Az önfizetős zónában nem a szkennerhez léptem, hanem »túltoltam« a kocsit, hogy szót váltsak a teniszpartneremmel. Álltunk, beszélgettünk (volna), de azonnal odalépett egy biztonsági őr és közölte, hogy neki rendőrt kell hívni a protokoll szerint, mert nem fizettem. Először mosolyogtunk, majd nem. Rendőrségi intézkedés lett belőle, amerikai módra, keményen, jegyzőkönyvvel, majd meghallgattak. Kértem a videó megnézését. A procedúra ekkor véget ért, »nem bűnös« lezárással„

- tisztázta a történteket Tornyi Barnabás, hozzátéve:

”Már régen le kellett volna venni a honlapjukról, mert a rendőrségi intézkedés véget ért, nem találtak vétket. Anno, ezt »megénekeltem«, de mint a szokásos túlkapásos történetet. Az ördög nem alszik, az adminisztrációs malmok lassan őrölnek, én meg nyugodtan alszom. A szekér egyet sem döccent. Dolgozok a Florida Youth Soccer Association-ban, mint két korosztály szövetségi vezető edzője, és csinálom a saját akadémiámon a munkámat.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?