TÜZELŐÁLLÁS

Meglepő vallomás, vágyálmáról mesélt Michelisz Norbert

Immáron kétszeres apaként versenyezhet a magyar sztárpilóta. Elárulta, hány gyereket szeretne még.
  • Szerző: HBK

Elmondhatatlan boldogság érte Michelisz Norbertet: első számú magyar autóversenyzőnk újra apuka lett, szerda reggel büszkén mutatta meg a világnak második gyermekét, Emma Pannát!

Kétszeres apaként már nagyobb felelősség van Michelisz Norberten. A túraautó-világkupa (WTCR) sztárja ugyanakkor a %RIPOST%-nak elárulta, a jövőben sem fogja majd vissza magát a csöppségek miatt.

„Nem megyek bele óvatosabban a csatákba, pont fordítva, néha azt érzem, hogy picit átesek a ló túloldalára. Furcsa mód, amikor benn ülök a kocsiban, akkor nem gondolok arra, hogy családapa vagyok” – vallotta be őszintén a %%-nak Michelisz Norbert.

A pilóta számára mindig is a szerettei voltak a legfontosabbak. Két kislányával sem érzi teljesnek a családját, elmondása szerint jöhet még az utánpótlás. Persze ebbe feleségének, Johannának is lesz
beleszólása.

„Ha rajtam múlik, akkor még sok gyerekünk lesz! Háromról indultunk Johannával, de azért azt is látom, hogy könnyebb látatlanban gyerekszámmal kapcsolatos terveket megfogalmazni. Én szívesen
mennék háromnál tovább is, de ezt a kérdést szeretném a feleségemre bízni, ő érzi, hogy mennyit bír a szervezete”
– árulta el vágyálmát a 33 éves versenyző.

További részleteket a %% napilap csütörtöki számából tudhattok meg, például azt is, hogy miért az apaszerep a legkedvesebb Norbi számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?