TÜZELŐÁLLÁS

Matthäus kicsinyes bosszút állt excsaján

Öt feleség és számtalan hosszabb-rövidebb kapcsolat. Nem csoda, hogy amerre jár, volt párjaiba botlik Lothar Matthäus. De akár a távolból is ki tud szúrni az ejtett partnereivel.
  • Szerző: HG

Megint nem a futballal, hanem a magánéletével kapcsolatban szolgált témával Lothar Matthäus. A 150 meccsével máig német válogatottsági csúcstartónak számító sztár kirúgatta a BL-döntő előtti Sky-buliról korábbi párját. Pedig „Loddar” ott sem volt a helyszínen.

Korábbi szövetségi kapitányunk ötödik feleségével, Anasztaszjával és kisfiukkal, Milannal lett volna hivatalos a bulira. Csakhogy megneszelte, hogy ott van Joanna Tuczynska is, aki 2012 májusáig, másfél éven át volt a párja.

Máig szenved Lothar miatt

A parti szervezőinél elérte, hogy tessékeljék ki a nála 23 évvel fiatalabb (és vagy fél fejjel magasabb) lengyel fehérneműmodellt. Egyikük meg is jegyezte: a nő esetében nagyon szigorú Matthäus. Joanna a Bildnek elpanaszolta:

Máig a vele folytatott kapcsolattól szenvedek. Lothar Matthäus-traumám van.

Érthető indulattal írta ki a hivatalos Facebook-oldalára:

Mitől fél Lothar Matthäus? Miért csinálta ezt velem? Talán más okai is voltak?

Ezt a posztot azóta eltávolította, de a botrányról szóló cikket közzétette.

Matthäus húzása valóban nem volt éppen úriemberhez méltó. Kivált úgy, hogy végül mégsem tette tiszteletét a rendezvényen, noha a kedvéért eltávolították onnan volt szerelmét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?