TÜZELŐÁLLÁS

Magyar csúcs, ilyet focicsapat itthon még nem tett

A Vidi kupaarannyal koronázta meg az idei évét. A számok nem hazudnak, a játékosok óriási munkát tettek bele ebbe a szezonba.
címkék:
  • Szerző: sk

Szó szerint maratoni idényen van túl Magyar Kupagyőztes a Vidi focicsapata. A gárda tavaly júliusban kezdte el a szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében, s a szombaton megnyert kupadöntővel együtt összesen 57 tétmeccsel zárta a futballévet. Magyar szinten ez elképesztő adat, csak példaként, a bajnok Ferencváros 42 találkozóval tudta le az évet.
A fehérváriak nyolcszor léptek pályára a Bajnokok Ligája selejtezőiben, hat összecsapásuk volt az Európa-liga főtábláján, 33 bajnoki mellett tíz kupameccs is a listán szerepel.

Marko Nikolics vezetőedző is ezt emelte ki.
"Közel hatvan meccset játszottunk a szezonban, azt gondolom, ez magyar rekord. Ehhez képest a két hét pihenő nem lesz túl sok, de utána újra mindent meg fogunk tenni, hogy megint sikeresek legyünk Európában" – mondta szombat este a tréner, aki hozzátette, a nyári szezon nagy kihívása, hogy bővítsék a keretüket a következő szezonra.
A Vidi éppen a rivális Ferencvárostól vette meg az ukrán Ivan Petrjakot, vinnék a debreceni Zsóri Dánielt, valamint Dunaszerdahelyről a magyar válogatott Kalmár Zsoltot.
 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?