TÜZELŐÁLLÁS

Lezárult egy korszak: fájó döntést jelentett be a magyar sztár

Babos Tímea úgy érezte, ideje edzőt váltani. Thomas Drouet közel öt évig dolgozott együtt a legjobb magyar női teniszezővel.
  • Szerző: HBK

A továbbiakban nem Thomas Drouet irányítja a teniszező Babos Tímea edzésmunkáját, ezt a magyar sztár jelentette be a Facebook-oldalán.

A 25 éves magyar játékos a csütörtöki közleményében emlékeztet rá, hogy közel öt évig dolgozott együtt a 35 esztendős monacói szakemberrel.

„Nehéz szavakba önteni, sőt, lehetetlen összefoglalni az elmúlt 175 hetet, amit Thomas-szal együtt töltöttünk. Szeretném megköszönni neki a kitartását, a munkabírását és legfőképpen azt, hogy mindig hitt bennem. Büszke vagyok a közös munkánkra, az eredményeinkre és az őszinteségen alapuló kapcsolatunkra, de eljött a váltás ideje, ezért közös megegyezéssel és fájó szívvel döntöttünk úgy, hogy le kell zárni ezt a szép és sikeres időszakot” – fogalmazott a páros világranglistát vezető Babos.

A szakember korábban együtt dolgozott Bernard Tomic-csal, majd a 2012-es wimbledoni diadal idején Marion Bartolival, majd később WTA Finals-győzelemhez segítette Peng Suajt. Drouet nehéz időszakban került a magyar játékos stábjába, a szisztematikus és eltökélt munka pedig rövid és hosszú távon is remek eredményeket hozott.

„Én is szeretném megköszönni Tímeának a közös 175 hetet! Mindennap keményen dolgoztunk egyénileg és csapatként is, büszke vagyok a közösen elért nagyszerű eredményekre! Természetesen mindig lehetünk jobbak, de jobban szeretem, ha a pozitív oldalt nézzük” – szerepel Drouet hivatalos Facebook-odalán.

Azt egyelőre nem tudni, ki lesz a magyar játékos új edzője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?