TÜZELŐÁLLÁS

Lecsukták az amerikai sztárt, mert drogot dobtak a kocsijába?

A Super Bowl-győztesnek a kábítószeren túl is sok mindenre magyarázatot kellene adnia. Ellenszegülés és pia volt nála, jogsi nem.
  • Szerző: vav

Őrizetbe vették York megyében Bashaud Breeland amerikaifutball-játékost. A Kansas City Chiefs 28 éves sztárjának a hűvösön kellett töltenie az éjszakát is. Összesen öt váddal illetik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Februárban Super Bowlt nyert, most rács mögé került
Fotó: Getty Images

Az idei Super Bowl-győztes autójában sajtóhírek szerint jelentős mennyiségű kábítószert és nyitott piás üveget találtak, ellenben jogosítvány nélkül vezetett – ráadásul még a rendőri intézkedésnek is ellenállt.

„Sokan találgatnak a helyzetemről, pedig nem ismerik a tényeket. Valójában két srác közelített felém egy benzinkútnál, és amikor jöttek a rendőrök, valamit bedobtak az autómba. Ezt a rendőrök is látták. (...) Nem küzdök a nevem tisztázásáért, nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek, én tudom az igazságot, és amíg bűnösnek nem bizonyulok, ártatlan vagyok”

- reagált a hírekre a közösségi oldalán Breeland, aki nemrég írta alá 4,5 millió dolláros (1,5 milliárd forint) fizetéssel járó egyéves szerződését a Cheifsnél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?