TÜZELŐÁLLÁS

Különpárbaj, Kapás Bogi a szerelmével fogadott

Nem csak a riválisokkal, egymással is versenyzett a kvangdzsui vizes világbajnokságon Kapás Boglárka és Telegdy Ádám.
  • Szerző: mv

Amikor Telegdy Ádám a hatodik idővel bejutott a 200 méter hát tegnapi döntőjébe, akkor a futam után nem csak a teljesítményét elemezte. A 23 éves éves úszó azt is elárulta, hogy fogadást kötött szerelmével, a 200 méter pillangón aranyérmet nyert Kapás Boglárkával.

"Ha tíz másodperc, vagy annál több van kettőnk döntős ideje között, akkor én nyerem a fogadást. Ez azt jelenti, hogy nekem 1:56-os időt kell úsznom, mivel Bogi 2:06.78-cal lett világbajnok."

Telegdy tegnap a hetedik helyen végzett 1:56.86-tal. Habár sikerült az 1:56-os idő, de tíz másodpercen belül volt az, így Kapás Bogi nyerte a fogadást, amivel egymást is motiváltak.

Kapás Bogi csütörtökön szenzációs teljesítménnyel nyerte meg a 200 m pillangó döntőjét, ám Telegdy elárulta, eddig nem igazán tudták megbeszélni a történteket.

"Fergeteges volt, amit Bogi csinált, valami fantasztikus, nagy motivációt adott nekem is. Örülök, hogy ő úszott előttem. A bemelegítés előtt pont meg tudtam nézni az úszását, ez kellett, hogy oda tudjam magam tenni rendesen. Amikor jöttem ide a számra, csak egy tíz másodpercre tudtunk találkozni."

Tegnap egyéniben mindketten befejezték a versenyeket Kvangdzsuban, vagyis immár bőven van idejük átbeszélni az élményeket - és rendezni a fogadásukat, amelynek tétjéről nem árultak el részleteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?