TÜZELŐÁLLÁS

Koronavírus-járvány: lebukott José Mourinho, már lépett is a klub

Edzést tartott a parkban. Figyelmeztették a portugál sztáredzőt a Tottenham vezetői a történtek miatt.
  • Szerző: vav

Londonban is tilos két méternél közelebb tartózkodniuk az embereknek, csak egy háztartásban élők a kivételek. Ehhez képest José Mourinho legalább egy játékosával, a francia Tanguy Ndombelével magasról tett ezekre a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennél is nagyobb távolságot kellett volna tartania a játékosától
Fotó: Getty Images

A Tottenham portugál edzője egy parkban átmozgató edzést tartott a klubrekordot jelentő 55 millió fontért (22 milliárd forint) igazolt középpályásnak, akivel nem tartotta az előírt távolságot.

Az interneten terjedő felvétel tanúsága szerint még két focista, Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon is részt vettek a nem hivatalos szabadtéri foglalkozáson. Róluk azonban kiderült, hogy a közelben laknak, és a távolságot betartva futni indultak, amikor összetalálkoztak. Ők azonban nem vétettek a szabályok ellen. Mourinho és Ndombele annál inkább! Az Evening Standard szerint klubvezetők megütközve értesültek a történtekről, és emlékeztették a trénert a felelősségére.

„Minden játékosunkat emlékeztettük arra, hogy tartsák tiszteletben az előírt távolságot, ha a szabadban gyakorolnak. Ezt az üzenetet most újra hangsúlyozzuk”

- mondta a Tottenham szóvivője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?