TÜZELŐÁLLÁS

Komoly balhé a PSG-nél, Neymar bunyózni akart a csapattársával

A brazil focisztár nekiment volna Julian Draxlernek, de Tuchelék szétválasztották őket. Mindketten feszültek voltak az utóbbi időben.
  • Szerző: HBK

A La Parisien információja szerint Neymar és Julian Draxler kis híján összeverekedett egymással a PSG öltözőjében, miután kikaptak a Montpelliertől a francia labdarúgó-bajnokságban.

A francia sztárcsapat nagyon rossz passzban van, a Rennes ellen elveszítette a Francia Kupa döntőjét, majd azt követően azonnal jött a Montpellier elleni pofon. A hírek szerint Draxler a múlt keddi mérkőzést követően beszólt Neymarnak, akinek emiatt azonnal elborult az agya.

A La Parisien úgy tudja, a két játékos éles szócsatába keveredett, aztán ököllel egymásnak is estek volna, de Thomas Tuchel vezetőedző és Antero Henrique sportigazgató az utolsó pillanatban szétválasztotta a két játékost.

A német válogatottal 2014-ben világbajnokságot nyerő Draxler a Lille elleni 5–1-es bajnoki vereséget követően is dühbe gurult, az öltözőfolyosón majdnem nekiugrott a bírónak, úgy kellett lefogni, nehogy valami butaságot csináljon. Neymar pedig egy szurkolót ütött meg korábban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?