TÜZELŐÁLLÁS

Kiszivárgott, Babos Timi továbbra sem akar kibékülni a szövetséggel

A magyar teniszező terveiben a budapesti verseny és a Fed-kupa-szereplés sem szerepel. Viszont még van idő a viták rendezésére.
  • Szerző: HBK

A Nemzeti Sport birtokába jutott Babos Tímea első negyedéves versenytervezete, amelyben sem a budapesti verseny, sem a Fed-kupa-szereplés nem szerepel. A háttérben az állhat, hogy a Magyar Teniszszövetség továbbra sem tudott kibékülni a magyar sportolóval.

Babos egyelőre úgy tervezi, hogy februárban néhány nap pihenő után a dubai premiertornán indul el, pedig február 6. és 9. között a magyar női válogatott Bathban szerepel a Fed-kupában (ami a 2020-as olimpia miatt is fontos lenne Babosnak). Ráadásul a dubai versenyhéten Budapest is megrendezi a maga viadalát, egyelőre úgy néz ki, hogy a soproni sztár nélkül.

Ez azt is jelzi, hogy Babos komolyan gondolja azt a szándékát, miszerint amíg nem rendeződik konfliktusa a szövetséggel, addig nem kíván pályára lépni az MTSZ eseményein vagy képviseletében.

Február viszont még messze van, addig lehet rendezni a konfliktushelyzetet. Az idő azért sem sürget annyira, mert Babos a budapesti versenyre biztosan kapna szabad kártyát a legutolsó pillanatban is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?