TÜZELŐÁLLÁS

Kiderült, meccs után kapták el az ittas NB I-es focistát

Rájár a rúd az utóbbi időszakban Halmosi Péterre, a szombathelyi Haladás labdarúgójára. A 39 éves játékost nem először mentették fel az edzések látogatása alól, most pedig a jogosítványát vonták be.
  • Szerző: KL

A 36-szoros magyar válogatott Halmosi Péter korábban sem mindig a futballtudásával került a középpontba. A Hali kegyvesztett csapatkapitánya jelenleg határozatlan ideig nem látogathatja a csapat edzéseit. Ráadásul szerdán kapta meg az újabb rossz hírt, 15 hónapra eltiltották az vezetéstől, miután ittasan ült a volánhoz tavaly szeptember 2-án hajnalban. Az ítélet visszamenőleges hatályú, így már hat hónap letelt, emellett 350 ezer forintos pénzbírságot kapott.


A Loki elleni meccs után bukott le

Halmosi szeptember 1-jén még korábbi csapata, a Debrecen otthonában kapott csereként öt percet. Az 1-1-re végződő találkozót követően a csapatbuszon még nem fogyasztottak alkoholt a játékosok, de miután megérkeztek Szombathelyre, Halmosi a stadion melletti kocsmában egy-két pohár sört megivott – mondta el a %RIPOST%-nak egy névtelen informátor.

Halmosi ezt követően ült kocsiba, és ment haza egy olyan útvonalon, ahol nem szokott közúti ellenőrzés lenni - mégis elkapták. A városban azt beszélik, hogy valaki szándékosan jelentett a rendőröknek, hogy állítsák meg az ittas szélsőt. Az ügyben természetesen megkerestük Halmosi Pétert is, de ebben a témában nem kívánt válaszolni a kérdéseinkre.

Határozatlan ideig az edzéseket sem látogathatja

Nincs tehát egyszerű helyzetben Halmosi, ha valakik szándékosan akarnak keresztbe tenni neki. Mint ismert, februárban az egyik edzésen akaszkodott össze egy játékostársával, azóta határozatlan ideig fel van mentve az edzések látogatása alól.

Halmosi Péter a Haladás szerda délelőtti edzésén az egymás közötti játék során több alkalommal is veszélyeztette egyik játékostársa testi épségét, és többszöri figyelmeztetés után is sportszerűtlenül viselkedett

írta februári közleményében a Haladás.

A szombathelyiek ikonikus játékosa jelenleg ebben az ügyben sem szeretne nyilatkozni, de elmondása szerint majd eljön az ideje, amikor kiderül az igazság.

A rutinos szélső szerződése a szezon végén lejár a klubnál, eddig 227 tétmérkőzésen lépett pályára a Haladás-mezben. Jelen állás szerint nem úgy néz ki, hogy ez a szám emelkedni fog.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?