TÜZELŐÁLLÁS

Kiderült: ezért bukott nagyot Fucsovics Marci saját szurkolói előtt

Érthetetlenül korán kezdett a magyar teniszező, de ehhez saját maga ragaszkodott.
  • Szerző: HBK

Nagy meglepetésre Fucsovics Márton már az első fordulóban kiesett a 156 millió forintos összdíjazású budapesti salakpályás férfi tenisztornán. A legjobb magyar teniszező szokatlanul korán lépett pályára, utólag kiderült, a kérése miatt alakították így a programot.

Fucsovics kedden kora délután, egy órakor kezdett a német Yannick Maden ellen. Az időpont miatt nagyon kevesen mentek ki a Kopaszi-gátra, hiszen ez még bőven munkaidőnek számít a legtöbb munkahelyen. Így nem is volt meg az a szurkolói támogatás, ami Fucsovicsot átlendíthette volna a nehéz pillanatokon.

A %% információja szerint Fucsovis maga kérte, hogy ilyen korán kezdjen, nem akart bekerülni az esti programba. Ahhoz is ragaszkodott, hogy Balázs Attila előtt játsszon, aki szintén kikapott az első fordulóban.

„A salakos szezon mindig nehezen kezdődik nekem. Nem éreztem a játékot, a pályát, a labdát, nem tudtam az agresszív támadójátékomat ráerőltetni az ellenfelemre, aki végig ugyanazon a színvonalon játszott” – összegzett keserűen a zsinórban ötödik vereségét elszenvedő nyíregyházi teniszező.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?