TÜZELŐÁLLÁS

Kettészakadt Magyarország, hevesen támadják Tusupot

Óriási gyûlölethullám zúdult Hosszú Katinka férjére és edzőjére. Az amerikai szakember korábban elmondta a véleményét a magyar úszásról, a kommentelők kiakadtak.
  • Szerző: acf

Ahogy a %% tegnap beszámolt róla, Shane Tusup keményen kiosztotta magyar edzőtársadalmat. Hosszú férje új klubja kapcsán azt mondta, hogy sok olyan gyereknek kellett nemet mondanunk, akik önhibájukon kívül nem feleltek meg alapvető követelményeknek.

Az Origónak adott interjújában azt mondta, hogy több olyan gyerek is volt, akik komoly technikai hiányosságokkal küzdöttek, pedig öt éve jártak már úszni. Szerinte az egyik legnagyobb rendszerhiba, hogy akár alapvetően ígéretes, jó adottságú gyerekekből könnyen kiábrándult, motiválatlan felnőtt sportolók válhatnak.

Természetesen a kommentháború azonnal megindult a cikkünk alatt. Többen támadták Tusupot, sokan nem nézik jó szemmel, hogy új klubjával a Komjádi uszodában konfliktushelyzetbe kerültek a Jövő SC-vel.

Ide jön ez a Tusup és itt osztja az észt...takarodjon vissza Amerikába!

Most hogy gazdagokká tettük őket, beköszöntött a dölyfös felfuvalkodottság, a mindenkinél okosabb vagyok személyiségzavaros időszak a Tusup családban.

Úgy emlékszem, hogy a Gyarmati, Egerszegi, Darnyi stb. idejében is volt úszás Magyarországon.

Természetesen volt, aki megvédte Hosszú Katinka férjét:

A magyar úszást tudtommal jelenleg Katinka reprezentálja leginkább, meg a "jenki majmod", nézd meg az eredményeket. A múlt az volt, annak emlegetésével nem lehet versenyeket nyerni.

És ezeket olvastad már?