TÜZELŐÁLLÁS

Kész horror, elborult árak az Andorra elleni meccsen

Már csak ezer jegy maradt, de félelmetes, hogy az MLSZ hány forintért árulja a jegyeket a világ egyik leggyengébb csapata ellen. Megér ennyit az, hogy élőben láthasd Dzsudzsákékat? Szavazás!
  • Szerző: acf

Felháborodott olvasói levelet kapott szerkesztőségünk a Magyarország-Andorra világbajnoki selejtezővel kapcsolatban. A neve elhallgatását kérő szurkoló egy barátjával szeretett volna kilátogatni a vasárnapi találkozóra, de félelmetes árakkal találkozott az MLSZ hivatalos jegyértékesítő honlapján.

A rajongó megdöbbent, amikor azt látta, hogy már csak 41 darab belépő kapható a sarkokban 6000 forintért, míg az oldalvonalnál már 9000, 12000 és 15000 forintért tekinthetné meg a „világhírű” andorrai együttest. Egymás melletti helyek már kizárólag a 12000 forintos sávban vannak, így a két szurkolónak minimum 24 ezer forintba kerülne a válogatott megtekintése.

Néhány jegy még a VIP oldalon is eladó, itt 20 és 30 ezer forintért lehet helyet foglalni, a 40 ezer forintos, legdrágább jegyek már elfogytak. Ugyan a válogatott mérkőzésekre a sikeres Európa-bajnokság után megnőtt az érdeklődés, de az Andorra elleni mérkőzésre szóló jegyárak így is durvának tekinthetőek. A szövetséget igazolja azonban, hogy ezek ellenére szinte biztos, hogy teltház lesz, az online rendszerben alig több mint ezer jegy vár gazdára.

Érdemes megemlíteni, hogy hazánkban több nagy zenekar is megfordult vagy meg fordulni, a Red Hot Chili Peppers, a The Cure, a Depeche Mode koncerte is be lehet jutni 20 ezer forint alatt, de a júniusi Linkin Park koncert is megáll 18 ezer forintnál.

És ezeket olvastad már?