TÜZELŐÁLLÁS

Kassaira támadtak a dühös szurkolók, befellegzett neki?

A drukkerek nem tudták kezelni az indulataikat, maffiózónak állították be a magyar bírót. Nem biztos, hogy van innen visszaút a számára.
  • Szerző: HBK

Botrányos hangulatban ért véget a Real Madrid–Bayern München labdarúgó meccs a BL-ben, Kassai Viktor ugyanis nagyon belenyúlt a találkozóba, több súlyos hibát is vétett, amelyek döntően befolyásolták a végeredményt. A szurkolók nem maradtak adósai a magyar bírónak.

A Real az első meccset 2–1-re nyerte, a visszavágón aztán Kassai előbb befújt egy véleményes tizenegyest a Bayernnek, utána jogtalanul kiállította a müncheniektől Arturo Vidalt (a chilei egy szabályos szerelés után kapta meg a második sárgáját).

Az igazán sokkoló dolgok a hosszabbításban jöttek, Kassai a partjelzővel együtt elnézett egy teljesen egyértelmű leshelyzetet, amiből Cristiano Ronaldo gólt lőtt. Nem sokkal később Ronaldo rúgott egy másik lesgólt, közben a madridiak is számon kérhettek egy elmaradt tizenegyest. És ezek csak a legsúlyosabb hibái voltak…

A mérkőzést végül a Real nyerte 4–2-re, és 6–3-as összesítéssel jutott be az elődöntőbe.

Kassai Wikipédia-oldalait rögtön átírták a meccs után, az angol lapján egy darabig az volt olvasható, hogy jelenleg a Real Madrid alkalmazásában áll.

A spanyol Wikipedián pedig azt írták, hogy ő volt a Real legjobbja kedd este, majd hozzátették, hogy a maffia tagja, és eladta a meccset. Még azt is megkapta, hogy Florentino Pérez elnök országos cimborája.

A Bayern játékosai közül Franck Ribéry kitett egy képet a lesgólokról, majd hozzáfűzte, hogy Kassai egy év munkáját tette tönkre az ítéleteivel.

A nemzetközi szövetség (FIFA) szabálya alapján egy bíró 45 éves koráig vezethet nemzetközi meccseket, Kassai pedig 41 éves. Kérdés, hogy egy ilyen meccs után hány fontos meccset bíznak még rá a következő négy évben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?