TÜZELŐÁLLÁS

Kárörvendő exfocistái üzentek a Fehérvár kirúgott edzőjének

Legszebb örömük a káröröm? Többen is elégedetten könyvelték el, hogy menesztették Marko Nikolicsot a Viditől.
  • Szerző: vav

Mint arról a már beszámolt, Marko Nikolics helyére a 2015-ös bajnokcsapata edzőjét, Joan Carrillót nevezte ki a MOL Fehérvár a hétvégi, PAFC elleni hazai 1-3 után. Hogy a Vidivel 2018-ban bajnok, idén Magyar Kupa-győztes Nikolicsot nem mindenki szerette Fehérváron, a Bors szúrta ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nikolics kirúgását lájkolta több egykori focistája is
Fotó: MTI

A menesztéséről szóló közleményt ugyanis az Instagramon lájkolta több volt fehérvári játékosa, Asmir Suljic, Tóth Bence és Elvir Hadzic is.

A MOL Fehérvár FC közleménye #molfehervarfc #vidi

A lap emlékeztet: a magyar válogatottsággal is kacérkodó bosnyák-magyar szélsőt 2018 januárjában a harmadosztályú tartalékcsapatba száműzte a szerb edző. Suljic aztán nyáron inkább odébbállt, azóta a lengyel Wisla Kraków és a szlován Olimpija Ljubljana érintésével a Zaglebie Lubin játékosa lett.

Suljicot „profihoz nem méltó magatartás” miatt tette ki a keretből
Fotó: MTI

Tóth sem élvezte Nikolics bizalmát, az U21-es válogatott védő év elején a Vasashoz igazolt. A csapattag Anel Hadzic mellőzött öccse, az osztrák-bosnyák állampolgárságú Elvir Hadzic pedig nyár végén „menekült” az osztrák másodosztályba.

A Vidit tavaly Európa-liga-csoportkörbe vezető Nikolics egyébként a Blikk értesülése szerint a fizetése és a nemzetközi gyakorlat alapján „tekintélyes, 100 millió forintot elérő végkielégítést” kaphat a szerződése felbontásáért.