TÜZELŐÁLLÁS

Káosz a meccsjegyek körül, percek alatt elfogyott mind az MLSZ-nél

Pillanatokig sem lehetett kérdéses, hogy tele lesz a vendégszektor a szlovák-magyar Eb-selejtezőn. Félő, hogy jegy nélkül is sokan mennek.
  • Szerző: vav

Ahogy az várható volt, villámgyorsan elfogyott minden vendégjegy a Szlovákia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre (március 21., Nagyszombat). A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerda reggel 8 órakor kezdte árulni a mintegy 2000 darab, 7800 és 9900 forintos belépőt, de a foglalásra szolgáló online felületig már nyolc perc múltán sem lehetett eljutni.

Az MLSZ egy várakozási felületre kiírta, hogy "az egyidejű jegyigénylők kiemelkedően magas száma miatt a rendszer a megkezdett tranzakciók gyors kiszolgálása érdekében korlátozza a tényleges jegyvásárlási folyamatba beléptetett felhasználók számát". 

"A várható jelentős érdeklődés miatt

a jegyek hamar elfogynak, és lesznek olyanok, akik időben kezdeményezett belépésük ellenére nem kapnak jegyet erre a mérkőzésre

- olvasható az oldalon.

Egy személy legfeljebb 4 jegyet vásárolhatott. A szurkolók névre szóló utalványokat vásárolhattak, melyeket a mérkőzés napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át ­– személyes azonosítást követően – a hivatalos meccsjegyekre.

Közben a szurkolói oldalakon rengetegen méltatlankodnak, amiért a szervezett csoportok nem kaptak a jegyekből. Szerintük olyanok juthattak belépőkhöz, akik vagy nem hangosan szurkolni mennek, vagy egyenesen üzérkedni akarnak, kihasználva a nagy keresletet: rövidesen feltűnhetnek sokszorosan túlárazva az apróhirdetési oldalakon.

Ráadásul szinte biztos, hogy rengetegen érvényes jegy nélkül is útnak indulnak, és megpróbálnak bejutni a hazai szektorokba.

10 perc alatt elfogytak a jegyek. A csoportoknak nem jutott...

Közzétette: From father to son. – 2019. február 6., szerda

A következő Eb-selejtezőt március 24-én, a budapesti Groupama Arénában a vb-ezüstérmes Horvátország ellen játssza Marco Rossi csapata. Arra a mérkőzésre február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vehetik meg a belépőket 15 százalékos kedvezménnyel, majd február 18-tól a meccsnapig mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség.

És ezeket olvastad már?