TÜZELŐÁLLÁS

Juhász Roland ámokfutása: egyik áldozata a fogát is otthagyta

Nem csak a pontvesztéseket, vereségeket fájlalják a Videoton ellenfelei.
  • Szerző: vav

Nem irigyeljük a Videoton ellenfeleit: a magyar focibajnokság egyik nagy esélyese utóbbi hét meccséből csak a címvédő FTC ellen vesztett pontot (1-1), ráadásul az riválisok nem csak a vereségeket fájlalják.

A fehérváriak 94-szeres válogatott erőssége, Juhász Roland mostanában aprítja rendesen a szembejövőket. Akár szerencsétlen véletlenről van szó, akár az új posztján (védekező középpályás) kötelező agresszivitásból adódik - mostanában nem jó ómen az ellenfeleinek, ha a 33 éves ikon közelít hozzájuk a pályán.

Miután a lekönyökölt Böde Dánielnek az ellene elszenvedett sérülés miatt ki kellett hagynia a Fradi-Újpest rangadót, sokan felemlegették Juhász durvaságait az internetes fórumokban. Sőt, a Magyar Idők jegyzetében (Hagyd abba, Roland!) ámokfutásról, a játékos pályafutásához méltatlan magatartásról, könyöklésről és fejberúgásról, alattomos játékról írtak.

Aztán jött a Honvéd elleni győzelem, ami után a kispestiek tulajdonosa az nb1.hu-n vezetett blogjában írt „ámokfutásról” vele kapcsolatban:

„Juhász tevékenységét Gazdag Dani bokája, Koszta Márk egyik foga, és Djordje Kamber háta bánja. A játékvezető (…) megengedte a Videoton vezető gólja előtt, hogy Juhász Roland leüsse védőjét, mielőtt a kapuba fejelt”

- fogalmazott George F. Hemingway.

A %% értesülése szerint a fiatal kispesti támadó, Koszta fogát úgy széttörte Juhász, hogy ki kellett húzni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?