TÜZELŐÁLLÁS

Hosszú Katinkát váratlan helyről érte támadás

A rajongók nehezen viselik a bizonytalanságot. Sokan szeretnék, ha az Iron Lady tiszta vizet öntene a pohárba.
  • Szerző: HBK

December óta húzódik Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága, de még mindig nem lehet tudni, hogy mi lesz velük. A kialakult helyzet már Katinka rajongóit is feszültté teszik, akiknek már elegük van a bizonytalanságból.

Katinkának lassan el kell döntenie, hogy kivel szeretne edzőként dolgozni a jövőben. A Bors körülnézett a bajai klasszis Facebook-oldalán, a kommentekből pedig látszik, hogy a szurkolók idegeit is próbára teszi a hosszas huzavona.

„Szerintem már kezd egyértelművé válni a döntésed! De akkor miért kell ezt csinálni már két hónapja? Ne felejtsd el, amit elértél, azt nem csak magadnak köszönheted” – írta az egyik dühös kommentelő, aki nem volt egyedül a véleményével.

„Nincs hozzád kedvem, Katinka! Zűrös lettél, tegyél magad körül rendet! Ez így nem OK! Te is tudod, gondolom! A pénz nem minden! Viszont előbb-utóbb rövidre kell zárni a dolgokat!”

Volt olyan is, aki egyértelműen azt javasolta Katinkának, ne béküljön ki Tusuppal:

„Csak annyit kell eldöntenie, hogy partner gyanánt egy ordibáló, pénzéhes, telhetetlen főnökre vágyik-e. Mi jó van egy olyan életben, amiben az elégedettségnek nincs helye?” – hangzott el a költői kérdés.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?