TÜZELŐÁLLÁS

Hidegzuhany:Összeesküdtek Hosszú Katinka ellen

Shane Tusup a floridai edzőtáborban sem feledkezett meg a magyar népszokásról. Katkának mégis volt némi hiányérzete. Jövőre már locsolóverssel is készül a férje?
  • Szerző: vav

Habár Hosszú Katinka éppen Floridában edzőtáborozik, és edző-férje is amerikai, úszóklasszisunk a tengerentúlon sem úszta meg a húsvéti locsolást.

A magyarországi hagyományoknak megfelelően akár egy vödörnyi vizet is kaphatott volna a nyakába. Shane Tusup azonban megkegyelmezett neki: „csak” egy fazéknyit öntött rá - derül ki az úszónő közösségi oldalaira feltöltött fotómontázsból.

Mindezt akkor, amikor Katka még be sem fejezte az első ebédjét (mint azt a %% már megírta, az Iron Lady először a reggeli edzése után, egyszer pedig a délutáni mozgás előtt ebédel).

„Remélem, minden hölgyet kellően meglocsoltak ma az urak! Én azt hittem, idén kimaradok belőle, de

Shane nem felejtette el a hagyományt, még délelőtt meglocsolt. Nagyon vicces volt, de szóltam neki, hogy legközelebb illik verset is mondani, nem csak meglepetésszerűen meglocsolni.

Habár anno az öcsém és a bátyám már hozzászoktatott, reggel még alvás közben öntettek rám egy vödör vizet Húsvét Hétfőnként... Meglátjuk jövőre!”

- írta a képsorozathoz Hosszú Katinka, akit az arckifejezése alapján tényleg meglepetésként ért a soron kívüli fürdőzés. Pedig egy Facebook-kommentelő felvetette, hogyan készülhettek a fotók, ha meglepetésként érte a locsolás.

A barátnőmmel összeesküdtek, azt hittem, hogy csak sima kép lesz...

- árulta el válaszában Katka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?