TÜZELŐÁLLÁS

Hazazavarná Németországba Storckot a magyar klubtulajdonos

Abban az esetben, ha nem sikerülne Feröert legyőzni nagy gólkülönbséggel. A válogatott játékosokat sem kímélte a vezető.
  • Szerző: HBK

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway legfrissebb blogbejegyzésében nekiment a magyar fociválogatottnak, és a szövetségi kapitánynak, Bernd Storcknak is.

Hemingway azzal nyit, nem érti Storck apológiáját, aki nem becsüli le az ellenfelet. Az amerikai üzletember szerint a feröeri együttes egy lelkes amatőrökből, hentesekből, pékekből és rendőrökből álló kiscsapat a világranglista 135. helyén.

„Ha ezt a csapatot a magyar válogatott nem győzi le legalább 3-4 góllal, akkor a kapitánynak vissza kell mennie Németországba pályaedzőnek. A játékosoknak pedig egy szégyellem magam táblát kell akasztani a nyakukba. Szóval ez a mérkőzés annyira egyértelmű.”

Hemingway arra alapoz, hogy a vb-re való kijutás nagy eredmény lenne, de ha minden mérkőzés előtt hitelesen mérlegelünk, akkor abba az is beletartozik, hogy kötelező győzelmet ne nagy teljesítményként értékeljük.

Ne felejtsük el, hogy Hemingway volt az, aki múlt héten megfenyegette az újságírókat, hogy kivezeti közülük azt, aki a bundaüggyel kapcsolatban kérdést mer feltenni a Honvéd régi-új játékosának, az olasz Davide Lanzafaménak – akiről amúgy bebizonyosodott, hogy valóban bundázott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?