TÜZELŐÁLLÁS

Hatalmas öröm: versenyzés közben lehet újra apuka Michelisz Norbert!

Mozgalmas napok várnak a magyar autóversenyzőre, aki újra nyerni akar a Hungaroringen.
  • Szerző: HBK

Hétvégén a Hungaroringen rendezik a túraautó-világkupa (WTCR) idei szezonjának második fordulóját. Michelisz Norbert izgalmas napokra készül, hiszen az is előfordulhat, hogy épp a hazai versenyhétvége közben születik meg második kislánya!

Norbi első kislánya, Mira tavaly márciusban született, hamarosan pedig megérkezik a családba a kishúga is. A csöppség születését május elejére várják, de nem kizárt, hogy már hétvégén a karjukba foghatják őt a szülei.

„Nem akarom túlgondolni a helyzetet, szeretném élvezni minden pillanatát annak, hogy másodszorra is apa lehetek. Azok az emberek vesznek körül, akik mindig minden segítséget megadnak nekem. Versenyhétvége közben nem tudok egyszerűen lelépni, ha mondjuk szombaton megszületne a pici, akkor is becsülettel végigcsinálnám  az időmérőt és a futamot, és utána ugranék haza Pécsre” – mesélte a %%-nak Michelisz, aki most még nem akarta elárulni, hogy mi lesz az újszülött baba keresztneve.

Azt is elmondta lapunknak Norbi, hogy nagyon szeretne újra versenyt nyerni a Hungaroringen, legutóbb 2015-ben tudott győzelmet ünnepelni a magyar drukkerek előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?