TÜZELŐÁLLÁS

Gyárfás utoljára még vallott Hosszú Katinkáról

Új elnöke van a Magyar Úszó Szövetségnek. A leköszönő Gyárfás Tamás visszatekintett az elmúlt 24 évre.
  • Szerző: mv

Bienerth Gusztávot választották meg vasárnap a Magyar Úszó Szövetség elnökévé. Elődje, a leköszönő Gyárfás Tamás elmondta, összességében jó volt a szövetségben eltöltött 24 éve, s bárki is lesz az utódja, irigyelni fogja, hiszen nagy dolog ehhez a közösséghez tartozni.

Ugyanakkor hangsúlyozta, viták voltak, vannak és mindig is lesznek, de nem szabad válságról beszélni a szövetségben, melynek a gazdálkodása is átlátható.

A nyári vizes világbajnokság társelnöke zárásként elárulta, nem tudott szót érteni Hosszú Katinkával, és szerinte újra elkövetné azokat a hibákat, amelyek személyes viszonyuk megromlásához vezettek.

Mindenkivel békét akarok kötni és csak a szépre emlékezni. Ígérem, mindent meg fogok tenni a magyar úszásért, itthon és külföldön egyaránt

– zárta beszédét Gyárfás Tamás.

Gyárfás Tamás távozásának előzménye, hogy november 21-én Hosszú Katinka, Gyurta Dániel, Kapás Boglárka, Bernek Péter, Kozma Dominik, Verrasztó Dávid, Verrasztó Evelyn, Financsek Gábor úszó, valamint Czakó Csaba és Shane Tusup edző közös nyilatkozatban szólította fel Gyárfás Tamás elnököt és a szövetség teljes vezetőségét a távozásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?