TÜZELŐÁLLÁS

Golyók röpködtek a focista körül

Rablótámadás érte hazájában a Hamburg focistáját. A felesége is veszélyben volt. Most a Twitteren nyomoz a tettesek után.
  • Szerző: VaV

Sokkoló bűntett áldozata lett Marcelo Díaz, a Hamburger SV chilei játékosa. Stieber Zoltán csapattársát a feleségével együtt a rokonai háza előtt, az utcán rabolták ki. Az eset rosszabbul is végződhetett volna, de miután fegyver dörrent, kereket oldottak a támadóik.

Chilében nem mindenki ünnepli a Copa América-győztes, a torna álomcsapatába is beválasztott középpályást, aki a német klub megmentője volt a Bundesliga-osztályozón. Nejével az anyósáéktól indultak haza, amikor La Florida utcáján két gonosztevő egy autóból kipattanva rájuk rontott.

A focista igyekezett megvédeni a feleségét és az értékeiket. Valószínűleg a rövidebbet húzta volna, de szerencséjükre Díaz apósa a segítségükre sietett. Engedéllyel tartott fegyverével kétszer a levegőbe lőtt, mire a támadók leléceltek.

Csak egy zsákmányolt tárca bánta az akciójukat. Díaz most a Twitteren, a tettesek és autójuk leírásával kért segítséget rajongóitól, hátha sikerül visszaszereznie felesége, Karen és kisfiuk, Maximilian eltűnt iratait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?