TÜZELŐÁLLÁS

Fodrászbotrány a németeknél, így reagált Gulácsi Péter

Csapatkapitányként beszélt a történtekről. Kilenc társán verte el a port főnökük a múlt heti vereség után, a sorsdöntő rangadók előtt.
  • Szerző: vav

Betyár nehéz meccsek várnak Gulácsi Péterre és a német Bundesligát már csak egypontos előnnyel vezető RB Lepizig labdarúgócsapatára. A sérült Orbán Willit régóta nélkülöző gárda szombaton (18.30, tv: Eurosport 2) a harmadik Mönchengadbachot fogadja, majd jövő vasárnap a második, címvédő Bayern Münchenhez látogat.

Bízik benne, hogy összekapják magukat a fontos rangadókra
Fotó: Getty Images

A lipcseieknél ráadásul kisebbfajta vihart kavart, hogy közel három hónap után először vereséget szenvedtek. A frankfurti betli után vezetőedzőjük, Julian Nagelsmann, és elődje, a sportigazgató Ralf Rangnick is kritizálta őket a sajtóban (is). Utóbbi elmondta: az Eintracht elleni 0-2 előtt kilenc játékos elrepült egy sztárfodrászhoz. Gulácsi nem volt köztük, de a SID hírügynökség kérdésére reagált a kisebbfajta botrányra.

„Egymás között megbeszéltük ezt a témát. Minden játékosnak magának kell tudnia, mire van szüksége ahhoz, hogy másnap a legjobb teljesítményre legyen képes. Ennek ellenére az ilyesmi némileg szerencsétlen dolog egy ilyen mérkőzés előtt. Ugyanakkor nem volt közvetlen hatással a játékunkra. Ha nem nyerünk, természetes, hogy ezek a témák nagyobb visszhangot kapnak”

- mondta a német éllovas magyar csapatkapitánya.

A Bundesliga élcsoportja: 1. RB Leipzig 40 pont, 2. Bayern 39, 3. M'Gladbach 38, 4. Dortmund 36.

És ezeket olvastad már?