TÜZELŐÁLLÁS

Fájó emlék, Fucsovics Marci őszintén mesélt rejtélyes tetkójáról

A magyar teniszező sokat sejtető mondatot varratot a bal alkarjára.
  • Szerző: HBK

Fucsovics Márton önbizalomtól duzzadva vághat neki a francia nyílt teniszbajnokságnak (Roland Garros), miután hétvégén megnyerte élete első ATP-trófeáját. Talán kevesen tudják, de a magyar teniszhős pár éve a játékot is majdnem abbahagyta, erre emlékezteti az egyik tetoválása is.

A nyíregyházi sportoló a junioroknál halmozta a sikereket, 2009-ben US Opent nyert párosban, egy évvel később pedig Wimbledonban lett bajnok. A sikerek viszont a fejébe szálltak, másfél évig a budapesti szórakozóhelyeket látogatta esténként, edzésekre nem is nagyon járt. Emiatt a magyar Davis Kupa csapatból is kivágta az akkori kapitány, Hornok Miklós.

Forgive me for my sins, vagyis Bocsásd meg a bűneimet – ez a tetoválás olvasható Marci bal alkarján. A varratás a múltbeli félrelépésekre is utal, de egy egészen szomorú eset miatt tetováltatta magára ezt a mondatot Fucsovics.

A fiatal teniszező életében először megnyert egy kisebb challenger tornát, beverekedte magát a legjobb 250-be a ranglistán, egy héttel később viszont eltörte a kezét. Nem csoda, hogy lelkileg teljesen kikészült, de szerencsére ez a baleset sem törte ketté a karrierjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?