TÜZELŐÁLLÁS

Ezrek tüntettek Frankfurtban a magyar fociválogatott volt edzője ellen

Volt, nincs új állás? Az ultrák nem felejtenek! A hajdani világsztár nagyon kihúzta a gyufát az Eintracht szurkolóinál.
  • Szerző: vav

Nem volt valami kellemes estéjük az Eintracht Frankfurt szurkolóinak. Csapatuk az Európa-liga csütörtöki rangadóján hazai pályán kapott ki (0-3) az Arsenaltól, ők pedig hadat üzentek egy korábbi kedvencüknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Möller 2016-ban, a magyar válogatott pólójában
Fotó: MTI

Az utóbbi napokban már szinte kész tényként kezelték a német sportlapok, hogy Andreas Möller lesz a frankfurtiak utánpótlás-igazgatója. A Bernd Storck segítőjeként a magyar labdarúgó-válogatott 2016-os Eb-szereplésében is részt vállaló világ- és Európa-bajnok újbóli visszatéréséből azonban nem kérnek a szurkolók. Ezt a stadionban kiragasztott plakátok mellett molinón is egyértelművé tették.

Különösen azt ellenzik, hogy az Eintracht fiataljait olyasvalaki nevelje, aki szerintük többször hazudott, cserben hagyta nevelőegyesületét, sőt az utóbbi években is több sértő nyilatkozatot tett.

 

„2017: 'Nincs kapcsolatom az Eintrachttal, semmi közöm a Frankfurthoz' – Andy Möller – kurafi!”

- feszítették ki üzenetüket az ultrák szünetben a kapu mögött, a pálya szinte teljes szélességében.

A szórólapon azt is felrótták Möllernek, hogy frankfurti születésű és a klubnál nevelkedett játékos létére többször is hazudott, megszegte az adott szavát. Élő szerződései, ígéretei ellenére háromszor is faképnél hagyta az Eintrachtot (előbb a Dortmundhoz, aztán a Juventushoz, majd a Schalkéhoz távozott), s több nyilatkozatát is sértőnek találták. Mindezek miatt az ultrák szerint nem megfelelő példakép, föl sem merülhetne a neve az utánpótlásképzés élén.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?