TÜZELŐÁLLÁS

Ezért néztek pornót az értekezleten, vallott a világsztár

Kicserélték a kazettát az értekezlet előtt, a taktika helyett pornófilmet vetítettek a focistáknak.
  • Szerző: mv

Karrierje legnagyobb "disznóságairól" mesélt a The Sun című lapnak Preben Elkjaer-Larsen, minden idők egyik legjobb dán labdarúgója. A nyolcvanas években például Románia ellen készültek, amikor kicserélte a videókazettát a taktikai értekezlet előtt: foci helyett pornóra.

"Sepp Piontek szövetségi kapitány elindította a videót, és háttal állt a kivetítőnek. Bőszen magyarázni kezdte a taktikát, miközben mögötte ment a pornó. Mi dőltünk a röhögéstől, ő meg ránk szólt, hogy vegyük komolyabban a dolgot, mert fontos, amit a kivetítőn látunk."

Az 1985-ös Aranylabda-szavazás második helyezettje azt is elárulta, hogy egy alkalommal Kölnben hajnalban mászott elő egy éjszakai bárból. Balszerencséjére beárulták az edzőnek, hogy két üveg whisky és egy hölgy társaságában látták.

"Amikor számon kértek, azt mondtam, bocsánat, valójában egy üveg vodka, és két nő volt velem."

Elkjaer-Larsean ma már 61 éves, a dán válogatottban 1977 és 1988 között 69 mérkőzésen 38 gólt szerzett. Az 1986-os vb-n négy gólt lőtt, őt választották a torna harmadik legjobb játékosának.  Az 1. FC Kölnnel német, a Veronával olasz bajnoki címet szerzett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?