TÜZELŐÁLLÁS

„Érzéketlen és aljas rágalom” – éktelen haragra gerjedt Kobe Bryant özvegye

Hollywoodi sztárnak és Disney-örökösnek is keményen beolvasott Vanessa, Kobe Bryant özvegye. Erőszaktevőnek tartják a tavaly elhunyt NBA-legendát.
  • Szerző: Ripost

Dühbe gurult a tavaly helikopterbalesetben meghalt Kobe Bryant özvegye. Vanessa Bryantnél az verte ki a biztosítékot, hogy az interneten több híresség is erőszaktevőként emlegette a legendás kosárlabdázót, aki tavaly január 26-án hunyt el egyik lányukkal, Giannával és több más utassal együtt. A gyászoló asszonynak elege lett, kemény hangvételű üzenetben vágott vissza a közösségi oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kobe Bryant özvegye a legendás kosaras tavalyi búcsúztatóján

Kobe Bryant özvegye a legendás kosaras tavalyi búcsúztatóján
Fotó: AFP

„Az érzéketlen és aljas rágalmazásokkal teli bejegyzésed a legtöbb, amit mondani tudsz? Az ilyen rágalmazások miatt mennek tömegesen börtönbe ártatlan fekete férfiak olyan bűnőkért, amit el sem követtek. A rágalmazás még nem tesz valakit bűnőssé”

- írta Vanessa Bryant többek között Evan Rachel Woodnak, a Westworld sorozat főszereplőjének, és Abigail Disney filmproducernek (mellesleg Disney-örökösnek).

„Tragédia, ami történt. Megszakad a szívem, ha Kobe családjára gondolok. Ő egy legenda volt a sportban. Ugyanakkor erőszaktevő is volt. És ezek az igazságok megférnek egymás mellett”

- írta korábban Bryantről az ünnepelt színésznő, még az NBA-sztár halálnak napján.

„Eddig nem mondtam semmit Kobe-ról, mert úgy éreztem, hogy előtte el kell telnie egy kis időnek. De igen, ideje, hogy előjöjjek vele. Ez az ember erőszaktevő. Dolgozd fel”

- írta nemrég Abigail Disney.

Egy 2003-as esetre utalnak, ami beárnyékolta Kobe Bryant pályafutását. Két évvel az egybekelésük után, hónapokkal legidősebb lányuk, Natalia születése után egy coloradói hotel alkalmazottja szexuális erőszakkal vádolta meg. A kosaras elismerte a házasságtörést, de tagadta, hogy erőszakhoz folyamodott volna. Több mint egy év múltán ejtették az ellene felhozott vádat, mert a 19 éves nő visszalépett, és kiderült, hogy nem volt beszámítható. Peren kívül megegyeztek.

És ezeket olvastad már?