TÜZELŐÁLLÁS

Erre senki nem számított: meglepő nyilatkozatot adott Cseh László

A klasszis úszó randevúról és szerelemről beszélt, miután aranyérmet nyert az országos bajnokságon. A 33 éves sportolót ellenfele is méltatta.
  • Szerző: HBK

Szerdán nem volt jó napja Cseh Lászlónak a debreceni országos úszóbajnokságon, 200 pillangón lemaradt a dobogóról. Csütörtökre aztán összekapta magát, tíz perc leforgása alatt előbb egy ezüst-, majd egy aranyérmet szerzett, utóbbit 200 vegyesen. Utána nem akárhogy értékelte a győzelmét.

Cseh 200 vegyesen Bernek Péter és Verrasztó Dávid előtt végzett az első helyen, ezzel elvben kvalifikálta magát a vb-re ezen a távon, sőt, az olimpiai A-szintet is teljesítette.

„Elég régen nem úsztam már magyar bajnokságon 200 vegyest, jól éreztem magam, biztató volt, és örülök, hogy én értem be először a célba. Mondjuk úgy, hosszú idő után randiztunk ismét a vegyessel, de egyelőre nem lobbant újra lángra a szerelem”nyilatkozta Laci, aki már 108 magyar bajnoki aranynál tart.

„Nagyon büszke vagyok a Lacira és nagyon boldog vagyok, hogy a tegnapi után így sikerült neki a vegyesúszás. Mindig úgy voltam vele, hogy ha valakiről lehet példát venni, akkor az ő”mondta nagyon sportszerűen Bernek a finálét követően.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?