TÜZELŐÁLLÁS

Érkezett ajánlat a Fradi sztárjaiért? Reagált a vezérigazgató

A következő évadban is a BL-csoportkör a cél a zöld-fehéreknél.
  • Szerző: GG

A Ferencváros az idei után jövőre is szeretne a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutni – közölte az az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt tudjuk, hogy képesek vagyunk eljutni ide, és nyilvánvaló, hogy az a cél, hogy jövőre is Bajnokok Ligája-csoportkörben játsszunk”

– mondta Orosz Pál. Hozzátette: tisztában vannak azzal hogy pénzügyileg, sportszakmailag és egyéb szempontokból „nem egy klasszikus Bajnokok Ligája-klub” a Ferencváros, inkább egy Európa-liga klub, de, mint megjegyezte, „természetes, hogy mindig fölé kell célozni”.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója (Fotó: Ripost)

A jelenlegi játékoskeret megtartását illetőn úgy fogalmazott, hogy konkrét megkeresés egyelőre nem érkezett.

„Az viszont kétségtelen tény, hogy nemzetközi szinten, a Bajnokok Ligájában megmutattuk magunkat, és nyilván felkelti az érdeklődését a szakmának néhány játékos. Ez így van rendjén, teljesen természetes. Nekünk azon kell gondolkodni, hogy ha jön bármelyik játékosunkra egy ajánlat, akkor az olyan legyen, amely miatt érdemes elgondolkodni rajta, hogy elengedjük”

– hangsúlyozta, hozzátéve, hogy nekik ilyen esetben pótlásról is kell gondoskodniuk, és még pénznek is kell maradnia, amit be tudnak fektetni utánpótlásba vagy másik játékosba.

„Ez egy folyamat, folyamatosan erősítjük a klubot. A Ferencváros olyan klub, ahonnan van lehetőség továbblépni”

– szögezte le.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?