TÜZELŐÁLLÁS

Érdekes részletek: Egerszegi Krisztina így fedezte fel Késely Ajnát

Az ötszörös olimpiai aranyérmes bajnoknő azonnal megkedvelte a tehetséges úszót.
  • Szerző: HBK

Az egész világ ámulva figyeli Késely Ajnát, aki 16 évesen a magyar úszócsapat egyik legjobbja volt a felnőttek között a glasgow-i Európa-bajnokságon. Elképesztő tehetségére az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina már évekkel ezelőtt felfigyelt, azóta szoros barátság alakult ki közöttük.

Egerszeginek már 2012-ben, a gyerekbajnokságon szemet szúrt az akkor 11 éves Ajna tehetsége. Azóta minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen a kedvencének.

„Azonnal feltűnt, hogy milyen szépen és jól úszik, miközben sorra döntötte a korosztályos rekordokat, köztük az enyémet is. Azóta is tartom a kapcsolatot vele és az édesanyjával, olykor tanácsokkal is ellátom, de ezek tartalma szigorúan csak kettőnkre tartozik”nyilatkozta Egerszegi évekkel korábban.

Ajna néhány éve születésnapi ajándékot is kapott példaképétől: a nagymama kérésére Egerszegi a pályafutásáról szóló filmet küldte el Ajnának, a borítóra írt kedves üzenet kíséretében. Édesapja szerint lánya évente legalább egyszer-kétszer biztosan megnézi a videót.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Ajna mit mesélt az Egerszegihez fűződő kapcsolatáról, akkor keresd az újságárusoknál a %% napilap hétfői számát!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?