TÜZELŐÁLLÁS

Elképesztő luxusban él Storck, nézd csak, milyen autóval jár

Az Andorrában megégő szövetségi kapitány a sebesség megszállottja, ezt most is bizonyította.
  • Szerző: HBK

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott Andorrában vb-selejtezőn, így bizonytalanná vált Bernd Storck szövetségi kapitány sorsa is. Az MLSZ csütörtökön dönt a német edző jövőjéről, aki nemrég egy 40 millió forintos kocsival furikázott.

Storck egy utánpótlásválogatott-mérkőzésre érkezett meg hófehér Mercedesével, amit le is fotózott az egyik éles szemű szurkoló. A kocsi egyértelműen beazonosítható, egy Mercedes-Benz AMG CLS 63 S típusú járgányról van szó, amely a hazai kínálatban alapáron 40 millió forintba kerül. 430 lóerős csúcsteljesítményre és elektromosan leszabályozva 250 kilométer/órás végsebességre képes.

A Blikk információja szerint Storck személyes különmegállapodás alapján használatra kapta az autót a Mercedestől, s több más modellt is kipróbálhatott már.

A német szakember – aki imádja a sebességet, van egy motorja is – biztosan meg tudná venni a kocsit, hiszen szövetségi kapitányként sok százmillió forintot kap a szövetségtől, és akkor a sportigazgatói fizetéséről még nem is esett szó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?