TÜZELŐÁLLÁS

Elárulta a korábbi csapattárs: piás a Barcelona sztárja

Botránykönyvben tálalt ki Giorgio Chiellini. Szerinte a Barca ásza nagy bajnok, de azért nem mindig, mindenben viselkedik példamutatóan.
  • Szerző: vav

Hemzseg a botrányszagú sztoriktól Giorgio Chiellini önéletrajzi könyve. A Io, Giorgio (Én, Giorgio) többek között lerántja a leplet a jelenleg a Barcelonát erősítő chilei Arturo Vidalról is, akivel 2011 és 2015 között játszott együtt a Juventusban.

Vidal (elöl) és Chiellini: négy évig sikert, sikerre halmoztak együtt
Fotó: AFP

„Egy olyan ember, mint Vidal, néha bizony kimarad és többet iszik a kelleténél, ezt mindenki tudja. Mondhatni az alkohol kicsit a gyengéje”

- olvasható a 100-szoros olasz válogatott futballista könyvében.

„Ettől függetlenül nem kérdés, hogy ő egy nagy bajnok. A gyengeség emberi dolog. A nagy Arturo évente párszor nem jelenik meg edzésen, vagy ha mégis, akkor mondhatni nem valami boldogan. De ez soha érződött a teljesítményén, éppen ellenkezőleg. Szerintem az ilyen tulajdonságok néha erővé válnak”

- tette hozzá Chiellini, aki többek között négy bajnoki címet nyert Vidal csapattársaként. Szerinte a fentiek ellenére Vidal kiváló csapatember, aki a zűrös dolgai mellett a jókedvével és a harcosságával is igazi bajnokként segíti a társait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?