TÜZELŐÁLLÁS

Dráma Amerikában, Babos Timi világszenzációra készül

A magyar játékos óriási csatában nyert a US Open első körében, következő ellenfele Marija Sarapova lesz.
  • Szerző: HBK

Győzelemmel kezdte az amerikai nyílt teniszbajnokságot (US Open) Babos Tímea, aki női egyesben a svájci Viktorija Golubicot győzte le nagy csatában. Babos következő ellenfele a világhírű Marija Sarapova lesz New Yorkban.

Babos 2 óra 25 perc alatt nyert három szettben, az utolsó játszmában három bréklabdát hárítva hozta a szervajátékát, amikor az ellenfél még 2:4-re vezetett. Ez akkora lökést adott a magyar játékosnak, hogy meg tudta fordítani a meccset.

„Eláll a szavam, nagyon-nagy meccs volt. Végre egy olyan küzdős és nehéz mérkőzés, amely a végén az én javamra fordult! Nagyon-nagyon örülök ennek! Nem is nagyon szeretnék belemenni a meccs részleteibe. Csak az számít, hogy győztem! Jól bírtam fizikailag, kiküzdöttem a továbbjutást”nyilatkozta boldogan a meccs után Babos.

A második fordulóban az orosz Marija Sarapova lesz az ellenfele, aki a 15 hónapos doppingeltiltása után először indulhatott Grand Slam-tornán. Az orosz szupersztár 2 óra 46 perc alatt verte meg a második kiemelt Simona Halepet, győzelme után percekig sírt a pályán. 

Igazi világsiker lenne, ha Babosnak Sarapovát is sikerülne elkapnia, egymás ellen korábban még nem játszottak. A meccs magyar idő szerint szerda délután öt órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?