TÜZELŐÁLLÁS

Djokovics bunkón viselkedett a kedves labdaszedő lánnyal - videó

Szégyellheti magát a világelső teniszező. Bunkó módon viselkedett, pedig eddig jópofa jelenetei voltak a labdaszedőkkel.
  • Szerző: VaV

Bár Novak Djokovics a negyeddöntőt is sikerrel vette Wimbledonban, a legjobb 16 között alaposan meggyűlt a baja a külső körülményekkel. Az éjszaka miatt két napra szétszabdalt meccsén nem is voltak rendben a szerb klasszis idegei.

A döntő játszmában dühösen rákiabált az egyik labdaszedő kislányra, akinek az is volt a dolga, hogy a labdamenetek között odaadja a címvédőnek a törölközőjét.

Hogy miért rajta csattant az ostor, nem tudni. Az sem magyarázat Djoker magatartására, ha a lány esetleg félreértette egy mozdulatát, vagy késlekedett a törölközővel.

A Daily Mail szerint a teniszklasszis célpontját valósággal sokkolta a sztár dühkitörése. Szemtanúk szerint a lányt a sírás kerülgette, de végül úrrá tudott lenni az érzelmein. Djokovics a meccs után, már lehiggadva elnézést kért:

Sajnálom, nem neki szólt. Talán megijedt az ordításomtól, mert közel volt hozzám. Természetesen igyekszem elnézést kérni tőle, ha valamit rosszul tettem.

A teniszezőnek korábban is voltak „ügyei” a labdaszedőkkel, de eddig nem tahó, sokkal inkább jófej volt velük.

A tavalyi Roland Garroson például az esőszünetben maga mellé ültette az esernyőjét tartó srácot. Kedélyesen elbeszélgetett vele, még koccintottak is, Djokovics pedig ünnepeltette a fiút a közönséggel.

A szerb klasszis talán még kedvesebben bánt hat évvel ezelőtt, a madridi tornán egy labdaszedő hölggyel. Ott már régóta szexi modelleket alkalmaznak gyerekek helyett.

A szerb sztár egy adogatásfogadásnál fejen találta egyiküket, majd kapott az alkalmon, odament a hölgyhöz, és engesztelésül jól megölelte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?