TÜZELŐÁLLÁS

Aljas trükköt dobtak be, Dárdai klubjának bénázásán röhög Németország

Ezt nagyon elszúrták a Herthánál. Olajat öntöttek a tűzre. Hiába vártak három-négy új igazolásra a szurkolók, csak távoztak a csapatukból.
  • Szerző: Ripost

Háromból három vereséggel, tíz kapott góllal kezdte a német bajnokságot a Hertha focicsapata. Nem csoda, hogy Dárdai Pál vezetőedző (bár ő mindig hozzátette: azzal főz, amije van) és főleg a szurkolók jelentős erősítést vártak az átigazolási szezon hajrájában. Ebben a helyzetben olajat öntött a tűzre a berlini klub kommunikációs osztálya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dárdai is többet remélhetett az átigazolási időszaktól

Dárdai is többet remélhetett az átigazolási időszaktól
Fotó: AFP

Az utóbbi években egy új befektető eurószázmillióiból alaposan megtollasodott Hertha az utolsó napon bejelentett egy igazolást a francia Myziane Maolida személyében. Ezt a klub közösségi oldalain úgy közölték, hogy ezzel még csak 22 százaléknál tartanak az igazolási terveiket illetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hertha BSC (@herthabsc) által megosztott bejegyzés

A drukkerek persze rögtön lázas találgatásba kezdtek, ezek után még három, négy vagy akár még több új spílerrel erősít-e a csapatuk. Aztán estére jött a koppanás: a 22-ről egyszeriben 86-ra, majd 100 százalékra ugrott a számláló – miután kölcsönadták két focistájukat.

A klubbal hírbe hozott sztárokból egy sem igazolt Berlinbe, a szurkolók haragja pedig a vezetőkre zúdult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hertha BSC (@herthabsc) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, a közösségi oldalak kezelői csak nagy felhajtást akartak csapni ezzel a félresikerült trükkel. Ez mondjuk sikerült, a forgalom nyilván nőtt – de közben a saját híveiknek csalódást okoztak, a Herthát pedig nevetség tárgyává tették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?