TÜZELŐÁLLÁS

Csodás győzelem, Nikolicsot nem lehet megállítani

A magyar válogatottnál mellőzött támadó két gólt szerzett, csapata az első helyre ugrott. Sallói Dániel is gólt lőtt Amerikában.
  • Szerző: HBK

Nagyszerű napot zártak a magyar játékosok az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. A Chicago Fire támadója, Nikolics Nemanja két góllal és egy gólpasszal zárt a Vancouver ellen, a Sporting KC-ban futballozó Sallói Dániel pedig megszerezte pályafutása első találatát az MLS-ben.

Nikolics kirobbanó formában futballozik, most a Vancouver ellen 18 perc alatt duplázott, majd a 84. percben egy gólpasszt is beírhattak a neve mellé. Nikolics 16 találattal vezeti a góllövőlistát, a Chicago pedig 37 ponttal vezeti a Keleti Főcsoportot. Tavaly a csapat 31 ponttal lett utolsó a ligában, nagyot fordult a világ a klubbal néhány hónap alatt.

„Újabb csodás győzelem és egy emlékezetes este számomra is! Óriási dolog, jelen pillanatban első helyen állunk a tabellán a Chicagóval. A meccsen sikerült dupláznom, és adnom egy gólpasszt, így 16 találatnál tartok!” – örvendezett Nikolics a Facebook-oldalán a találkozót követően.

A Sporting KC csapatában Sallói Dániel is megvillant, a fiatal magyar játékos megszerezte első gólját az MLS-ben, amivel pontot mentett csapatának a Portland ellen (1–1).

És ezeket olvastad már?