TÜZELŐÁLLÁS

Csoda történt: újra legyőzte a gyilkos kórt a Fradi játékosa

Szörnyû hónapokon van túl Hardi Richárd, aki ősszel már újra jégkorongozna.
  • Szerző: HBK

Nem ismer lehetetlent Hardi Richárd, a Ferencváros jégkorongcsapatának támadója másodszor is legyőzte a szervezetét megtámadó gyilkos kórt.

A hokisnál először 2015-ben állapítottak meg nyirokcsomórákot, amelyet legyőzött, ám 2017 szeptemberében újra beteg lett. Hardi ekkor sem roppant össze, küzdött tovább az életéért. Februárban átesett egy őssejtátültetésen, majd az azt követő kezelésekre is jól reagált a szervezete, így másodjára is legyőzte a gyilkos kórt.

Mi több, az orvosok azt is engedélyezték neki, hogy ismét profi sportolóként éljen. Így a múlt hét második felében a többi ferencvárosi hokissal részt vett az FTC Népligeti Sportközpontjában tartott erőnléti felmérőn.

„Jólesett, hogy ott lehettem. Igazából az volt a legfontosabb, hogy kicsit találkozhattam a srácokkal és a stábbal, beszélgethettem az edzőkkel, úgyhogy tényleg remek volt minden. Hála az égnek, úgy néz ki, minden rendben lesz velem, és elkezdhetem időben a munkát. Az erőnléti trénerünk kidolgozott nekem egy testre szabott edzéstervet a nyárra, és augusztustól szépen fokozatosan állok majd be a fiúkhoz. Õk is örültek, hogy újra láttak, és természetesen én is nagyon boldog vagyok. Várom már a közös munkát!”idézte a Blikk Hardit.

És ezeket olvastad már?