TÜZELŐÁLLÁS

Csányi Sándor nekiment a Ferencvárosnak

A szövetség elnöke szerint minden csapatnak be kell tartani a szabályokat, ez alól a Fradi sem kivétel. Nem elégedett az új Puskás Stadion építési ütemével sem.
  • Szerző: HBK

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor név szerint megemlítette a Ferencváros nevét, amikor arról beszélt, elfogadhatatlannak tartja, ha egy klub megpróbál fellépni a bíróküldés ellen, vagy az MLSZ-t sértegeti.

A Fradi tavaly novemberben jelezte, arra kéri majd a szövetséget, hogy Kassai Viktor ne vezessen több meccset a csapatnak, miután a magyar bíró három tizenegyest is megítélt Doll együttese ellen a Vasassal játszott bajnoki mérkőzésen.

Az MLSZ már akkor elutasította a kérelmet, Kassait pedig ki is nevezték a ma esti Paks–Fradi NB I-es mérkőzés játékvezetőjének.

Csányi az M4 Sportnak a három év múlva kezdődő Európa-bajnokságról is beszélt. Korábban azt mondta, a magyar válogatottnak kötelező kijutnia a tornára, most már óvatosabban fogalmazott.

„Nagyon bízom benne, hogy a 2020-as Európa-bajnokságon ott lesz a válogatott és legalább olyan, vagy egy kicsit nagyobb sikert ér el, mint tette azt tavaly nyáron Franciaországban” – mondta Csányi Sándor, aki hangsúlyozta, nem boldog azzal az előrehaladással, amely a 2020-as Eb budapesti helyszínét, az épülő Puskás Stadiont jellemzi.

Elárulta, „háromszor állt már a szőnyeg szélén” az európai szövetségnél (UEFA), amikor a késéseket kellett bejelenteni, ugyanakkor azt gondolja, ha sikerül tartani a legutóbb kitűzött, 2019 szeptemberi határidőt, akkor minden rendben lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?