TÜZELŐÁLLÁS

„Méltatlan támadások” – Gulácsi és Petry ügyében üzent az MLSZ-elnök

Csányi Sándor az elmúlt hetek botrányai kapcsán hangsúlyozza: a véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba. Üzent a magyar szurkolóknak is.
  • Szerző: Ripost

Az elmúlt időszakban Gulácsi Péter és Petry Zsolt nyilatkozata is sok helyen téma volt. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor most állást foglalt a témában. A sportvezető a közelgő, részben hazai Európa-bajnokságra tekintettel is üzent a magyar fociszurkolóknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az MLSZ-elnök is állást foglalt a botrányos ügyekben
Fotó: MTI

Csányi szerint fontos a miénktől eltérő vélemény elfogadása.

„Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is”

– fogalmazott az MLSZ elnöke a szervezet honlapján.

„Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak. Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak”

– hangsúlyozta Csányi Sándor.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?