TÜZELŐÁLLÁS

Bűnözők ligája az amerikaifociban

Gyilkosság, kábítószer, állatkínzás, erőszak és rablás. Az amerikaifociban a játékoson néha a börtönben ülnek, nem a pályán varázsolnak. Karrierek is mentek már tönkre.
  • Szerző: SZZ

Fenegyerekek, kábítószeresek, bűnözők - és szupersztárok. Ez a profi amerikaifutball-liga, mely bőszen termeli magából a legendákat, a pályán és börtönben egyaránt. A %% bemutatja azokat, akik nem csak tojáslabdával, hanem bilincsben lettek híresek.

O. J. Simpson például a mai napig nem tisztázta a nevét. A 70-es évek egyik legjobb futójátékosa a vád szerint 1994-ben brutális kegyetlenséggel megölte exfeleségét, s annak újabb barátját. Noha minden bizonyíték ellene szólt, egy kirakatperben felmentették. 2007-ben viszont fegyveres rablásért kapták el, és jelenleg is börtönben ül.

A jelenleg a Pittsburgh Steelerst erősítő Michael Vick 23 hónapot töltött korábban börtönben. Illegális kutyaviadalok szervezése miatt bukott le, ő pedig a tárgyalásokon ártatlan képpel hangoztatta, hogy fogalma sincs, mi folyik a birtokán. Vallomását a saját apja cáfolta azzal, hogy Vick már 2001-ben is szervezett illegális kutyaviadalokat.

Aaron Hernandez a jelenkor egyik legjobb elkapója lehetne, idén februárban pedig Super Bowlt ünnepelhetett volna a New England Patriots színeiben. Közbejött azonban egy "apró" gyilkosság, ami miatt idén áprilisban életfogytiglani börtönre ítélték. Hernandezt sohasem menthetik fel.

A New York Giants színeiben két bajnoki címet szerző Lawrence Taylor halmozta az élvezeteket és a büntetéseket. Kábítószerezett, megerőszakolt egy 16 éves lányt, illetve egy cserbenhagyásos gázoláson is túlesett. A nemi erőszakért kapott hatéves börtönt felfüggesztve.

Végül álljon itt Ray Rice, aki 2014-ben egy nyilvános liftben ütötte ki a barátnőjét, majd két lábát fogva húzta ki onnan. S mit kapott érte?
Kétmeccses eltiltást...

Nézd meg videón az esetet:

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?