TÜZELŐÁLLÁS

Brutális támadás érte a magyar foci nagy reménységét

Mentő vitte kórházba a tehetséget. Csak a felcsútiak tiltakozása miatt villant a piros lap?
  • Szerző: vav

Kétszeresen is rosszul végződött Pintér Attila bemutatkozása a PAFC kispadján. Bukott szövetségi kapitányunk vezetésével az NB II-es focibajnokság favoritja vereséggel kezdte a tavaszt, ráadásul egyik új szerzeménye kórházban kötött ki. Nem csak az eredmény fájt a már-már biztos bajnoknak kikiáltott vendégcsapatnak.

"Brutális!" - ezzel a címmel írt a PAFC honlapja Hegedűs János súlyos sérüléséről.

"Törött orrcsont, benyomódott járomcsont és agyrázkódás: ezt kapta Hegedűs János Szolnokon" – szól a jelentés.

A Puskás Ferencről elnevezett akadémia kirakatcsapatába a Haladástól igazolt belső védőt "egy fejpárbaj során könyökölte le kíméletlenül Rokszin Ádám – a felezővonalnál! A Tisza-parti játékos brutális tettéért Németh játékvezető először csak sárga lapot mutatott fel, és csak a nyilvánvalóan súlyos sérülés miatti tiltakozásunkat látva küldte a le a vétkest a pályáról."

Hegedűst hosszas ápolás után mentő vitte a Hetényi Géza Kórházba.

"A CT-vizsgálat az orrcsont darabos törését, a járomcsont külső lemezének benyomatát, valamint agyrázkódást állapított meg, játékosunknak negyvennyolc órás megfigyelésre a kórházban kell maradnia” – mondta dr. Kovács László csapatorvos.

Az anyagi hátterét és játékosállományát tekintve akár az élvonalban is dobogóesélyes lehetne a felcsúti csapat. Mégis egygólos vereségbe szaladt bele Szolnokon. A Merkantil Bank Liga középcsapata 1-0-ra nyert a 21. fordulóban, így a Soroksár megelőzte az eddigi éllovast.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?