TÜZELŐÁLLÁS

Botrány a BL-ben, a bíró mocskos szájára kenik a kiesést a PSG sztárjai

„Ha mi ezt mondjuk...” – dohognak. Botrány a BL-ben: a párizsi játékosok szerint sportszerűtlenül videlkedett velük a világ egyik legjobb játékvezetője.
  • Szerző: Ripost

Különös utóélete van a labdarúgó Bajnokok Ligája idei első elődöntőjének, amely az Egyesült Arab Emírségek és Katar pénzelte európai sztárklubok rangadója volt. A Manchester City a párizsi születésű Rijad Mahrez három góljának köszönhetően kettős győzelemmel (2-1, 2-0) búcsúztatta a Paris Saint-Germaint. A tavalyi döntős francia csapat ászai közül ketten a játékvezetőn vezették le a feszültségüket (igaz, ők legalább nem az ellenfélen, mint a 69. percben bepöccent és játékon kívüli rúgásért kiállított Ángel Di María).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felháborodott Verratti (jobbra) és Kuipers sporttárs között a PSG-edző Mauricio Pochettino

Botrány a BL-ben: Verratti (jobbra) és Kuipers sporttárs között a PSG-edző Mauricio Pochettino
Fotó: AFP

Utóbb Marco Verratti és Ander Herrera egymásra licitálva bizonygatta, hogy rendkívül sportszerűtlenül beszélt velük a holland sztárbíró, Björn Kuipers. Ez hozzájárulhatott, hogy a PSG játékosai többször is elvesztették a fejüket?

„Háromszor-négyszer is azt mondta nekem, hogy 'b*szd meg!' Ha én b*szdmegezek, tíz meccsről eltiltanak”

– méltatlankodott Verratti.

„A bíró úgy szólt Paredeshez, hogy 'b*szódj meg!'. Tiszteletről papolnak, de ha mi ilyet mondanánk, súlyosan megbüntetnének bennünket”

– tette hozzá Herrera.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?