TÜZELŐÁLLÁS

Botrány: abortuszra kötelezte szeretőjét a focista

Bajba kerülhet egy nős angol focista. Az élvonalbeli játékos abortuszt követelt kedvesétől, a lány azonban támadásba lendült.
  • Szerző: aka

Adam Johnson esete után újabb szexbotrány borzolhatja fel a kedélyeket az angol fociban. Mint ismert, a Sunderland kirúgott válogatott játékosa 16 éves lánnyal szexelt, a kiskorúval létesített viszony miatt akár 10 éves börtönbüntetést kaphat. Ez az ügy lassan lecseng, 2-3 hét múlva ítélet várható, érkezik viszont az újabb botrány.

A The Sun című napilap információja szerint egy nős focista egy 22 éves diáklánnyal létesített kapcsolatot, viszonyuk annyira komoly volt, hogy lakást is bérelt a számára és havonta ezer fonttal gazdagította a pénztárcáját. Kapcsolatuk titkos és idilli volt, amíg a lány be nem jelentette, hogy terhes. A focista - akinek természetesen elhallgatják a nevét - abortuszra kötelezte szeretőjét, ő azonban nem fogadott szót.

A lány megszülte a gyereket, most pedig bírósági úton próbálja bebizonyítani, hogy a labdarúgó az apa. Ha ez sikerül, akkor rendszeres busás tartásdíjra számíthat a férfitől. Õ pedig otthon néhány kellemetlen pillanatra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?