TÜZELŐÁLLÁS

Botrány a magyar fociban, visszaszólt a bukott kapitány

Megvédte egykori játékosait Pintér Attila, szerinte nem bennük kéne keresni a hibát.
  • Szerző: HBK

Pintér Attila irányításával remekelt a Mezőkövesd az ősszel, amely az ötödik helyen várhatta a téli szünetet. Aztán edzőcsere volt a klubnál, Pintér a Puskás Akadémiához került, a helyére érkező Szivics Tomiszlavval viszont nagyon nem ment a csapatnak, most éppen a kiesés ellen harcolnak. Szivics szerint a játékosok nem elég jók, Pintér szerint ez nem igaz.

„Sajnos azt kell mondanom, hogy ez nem NB I-es keret”mondta Szivics nem sokkal a menesztését követően, hozzátéve, a mezőkövesdi időszaka igazi rémálom volt.

Ezekre a szavakra reagált most Pintér az M4 Sport Góóól! 2 című műsorában. Szivics nevét egyszer sem említette konkrétan, de egyértelműen rá célzott, amikor megvédte egykori játékosait.

„Nem nagyon szeretnék az utódommal foglalkozni, csak a tényekre hagyatkoznék. Hangzatos dolog volt azt mondani, hogy jobb eredményeket fognak elérni, ennek ellenére ebben a félszezonban ők kapták a legtöbb gólt, és ők rúgták a legkevesebbet. Nem a játékosokban kellene keresni elsősorban a hibát, ők bebizonyították, hogy egy Ferencvárost vagy Videotont is le tudnak győzni, ez egy nagyon jól összerakott csapat volt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?