TÜZELŐÁLLÁS

Botrány a lelátón, kiakadt a Honvéd korábbi balhés vezetője

Juventus-meccsen inzultálták az ellentmondásos megítélésű olasz kisfiát. Cordella borított a Facebookon.
  • Szerző: vav

Trágár hangvételű Facebook-posztban kelt ki a Lecce-szurkolók ellen Fabio Cordella. A Honvéd korábbi, igen ellentmondásos megítélésű sportigazgatója – akinek egy jó igazolására jutott öt borzalmas – régóta kötődik az olasz labdarúgó Serie A újoncához. Tízéves kisfiával, Oscarral látogatott ki a bajnok Juventus szombati vendégjátékára (1-1). A Zebráknak szurkoló kissrác a hazai szektorban örülni mert Paulo Dybala góljának, mire hátulról vízzel locsolták le.

Fotó: Instagram

Cordella érthetően felkapta a vizet, elmondása szerint ő leccei, mindig is kötődni fog a klub mezéhez, de szerinte „a leccei emberek sz*rt sem érdemelnek”

A helyszínen nem tett semmit. Utóbb azt mondta, jó példát akart mutatni Oscarnak a civilizált viselkedésével, de hozzátette: ha még egyszer találkozik a tettessel, akkor azt kórházban kell majd újraéleszteni.

„Sz*r lecceiek” – zárta a bejegyzését, majd kiegészítette ennyivel: „a lecceiek ezen típusára utalok”.

Egy nappal később aztán újra, már higgadtabban üzent Cordella a közösségi oldalain. Mint írta, nem érti, miért ne mehetett volna „normálisan” a fiával a Lecce-szektorba, és hogy a kommentelők miért nem a tettest támadják.

Resto sorpreso da quei tifosi che in queste ultime ore scrivono sulla mia bacheca contestando il fatto di aver portato mio figlio allo stadio nel “settore sbagliato” e che dovevo essere consapevole di quello che poteva accadere. ⁣ ⁣ Perchè non condannare quel personaggio che mi ha insultato e gettato acqua? ⁣ Per quale motivo? ⁣ ⁣ Mio figlio chiedeva il perchè io non reagissi e ho spiegato a lui che le persone civili non rispondono alle provocazioni. ⁣ ⁣ Io e tutte le persone 'normali' devono sentirsi libere di andare allo stadio e vivere la partita con la massima serenità e trasparenza. ⁣ ⁣ Tutto questo si chiama "normalità" e non viceversa.⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #lecce #juventus #sport #calcio #fatherAndSon #stadio

Azt már csak mi tesszük hozzá: talán azért, mert az első Cordella-írás hangneme nem volt „normális”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?